Drukwerk en DTP

Tijdschriften, brochures, flyers, visitekaartjes. Voor verschillende klanten verzorgt rent-a-dirk de vormgeving, drukwerk en DTP. In sommige gevallen worden bestaande titels in een nieuw jasjes gestoken, in andere situaties beginnen we met een leeg vel papier.

Rent-a-dirk vindt dat drukwerk je moet raken. Dat ligt niet alleen in het ontwerp, maar ook in de uitvoering. Om die reden kijken we ook naar het papier dat er gebruikt wordt. Op die manier heb je letterlijk iets in handen om trots op te zijn.

Naast advies over papier en uitstraling is er natuurlijk ook de vormgeving, het gebruik van beeld en het lettertype van de tekst. Rent-a-dirk kijkt graag naar het totale plaatje, maar heeft ook aandacht voor de afzonderlijke puzzelstukjes. Door goed te passen en meten kom je tot de beste verhouding van budget en kwaliteit.

Vormgeving

Vormgeven en DTP is een persoonlijk proces. Vaak hebben schrijvers maanden, soms zelf jaren besteed aan de tekst. Het is daarom een grote verantwoordelijkheid om die tekst zo sterk en mooi mogelijk voor het voetlicht te brengen. Dit is de reden dat rent-a-dirk altijd graag praat met de opdrachtgever. Zodat we samen de wensen en gedachten een invulling kunnen geven. Zodat het uiteindelijke plaatje iets is om trots op te zijn.

Drukwerk en DTP

Rent-a-dirk levert ontwerpen digitaal aan of zorgt voor de begeleiding van het drukproces. Om dit het beste te doen werkt rent-a-dirk samen met verschillende drukkers met verschillende kennis en ervaring. Het bedrukken van t-shirts is namelijk iets anders dan visitekaartjes of boeken.

Kijk voor voorbeelden van DTP en drukwerk in het portfolio.