webdesign door rent-a-dirk

Zoveel smaken, zoveel websites. Rent-a-dirk gelooft in webdesign dat aansluit bij de uitstraling van de klant. Maar wat nog belangrijker is, is dat de klant zelf controle heeft over de website.

Webdesign en vormgeving

Rent-a-dirk ontwerpt en bouwt websites voor ondernemers, overheid en non-profitorganisaties. Samen kijken we naar webdesign en de vormgeving en bespreken we de wensen en mogelijkheden. Door breed te kijken en daarna te focussen op de eisen en de wensen kan er voor elk budget een oplossing worden gevonden.

Voor het webdesign wordt ook breed samenwerking gezocht. In sommige gevallen gaat dat om illustratoren of een fotograaf, maar ook om programmeurs. Rent-a-dirk maakt hierbij gebruik van een breed netwerk aan professionals die kwaliteit op de eerste plaats hebben staan.

Vindbaar zijn

Een website kan er schitteren uitzien, hij moet wel te vinden zijn. Daarom zorgt rent-a-dirk als onderdeel van webdesign ook voor een goede vindbaarheid bij zoekmachines als Google.

De teksten die de klant aanlevert worden gelezen en er wordt gekeken of er de juiste woorden zijn gebruikt om de website vindbaar te maken. Als het nodig is geeft rent-a-dirk advies over het herschrijven van de teksten of worden er voorstellen gedaan.

Veiligheid

Rent-a-dirk gelooft in veiligheid. Een website moet daarom bescherming krijgen en zo worden gemaakt dat hij niet zomaar gekaapt kan worden. Websites worden daarom voorzien van de nodige veiligheidsmaatregelen en back-ups. Hierdoor wordt de kans op een aanval of inbraak kleiner gemaakt en de schade beperkt als het wel gebeurt.

Onderhoud

Ook het onderhoud van de website wordt verzorgd. Dat kan op verschillende manieren. Voor sommige klanten is er een training om zelf op de website te kunnen publiceren, maar laten het beheer bij mij. Andere nemen het volledig beheer in eigen hand. Rent-a-dirk levert zowel inhoudelijk als technisch ondersteuning.

Kijk voor voorbeelden van webdesign in het portfolio.